No esteu sols

A Assessoria Gaesa comptem amb excel•lents professionals que us orientaran i us acompanyaran en el vostre camí, perquè el vostre projecte tingui les màximes garanties de convertir-se en realitat.gaesa_06-2

Si esteu llegint aquesta pàgina vol dir que teniu una il•lusió, un projecte per tirar endavant. Segurament heu començat ja a fer alguna gestió, heu navegat per Internet i comentat el vostre projecte amb els vostres familiars i coneguts tot buscant la manera de començar el camí en el qual avançar per aconseguir allò que us heu proposat.

Segurament, també, després d’aquests primers passos, heu vist que hi ha una certa complexitat en cada una de les coses amb què us trobeu: el pla d’empresa, la constitució i els permisos de l’activitat, les ajudes i subvencions, el contracte de lloguer, les cotitzacions d’autònoms, els impostos…

Doncs bé, a partir d’ara, NO ESTEU SOLS.

Nosaltres també tenim el nostre projecte. Un projecte EXPRESS per a vosaltres:

ASSESSORIA – Us assessorem en tots aquests passos inicials, posant sempre la vista en el futur de la nova activitat. Ens anticipem a l’evolució que tindrà el vostre negoci perquè no calgui fer les coses més d’una vegada.

TRAMITACIÓ – Us gestionem tota la documentació, sigui de l’administració que sigui, sota el concepte de FINESTRETA UNICA. No caldrà que aneu de porta en porta. Aquí ho farem tot.

Som punt PAE (Punt d’Atenció a l’Emprenedor) per a l’assessorament i la tramitació de documentació.

 Confieu en Assessoria Gaesa, el vostre company en el camí empresarial.