Avís legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la societat de la Informació i Comerç Electronic (LSSICE), a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

Nom de l’empresa:
Raó Social: GABINETE ASESOR EMPRESARIAL, SL (en endavant, Gaesa)
NIF: B58405358
Adreça: C / Pierola, 3 1-1 08700 IGUALADA- BARCELONA
Telèfon: 938054174
Email: mkg-gaesaassessoriagaesa.com

INSCRIPCION REGISTRAL
Tom 24.825, Foli 92, secció 3ª, Full B-77.273

FINALITAT DE LA PAGINA WEB

Oferta comercial de serveis
El present avis legal (des d’ara, “l’Avís Legal”) regula l’ús del seu lloc web:
www.assessoriagaesa.com

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre Gaesa i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

US I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Gaesa o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL.LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel•lectual del contingut de les pagines web, el seu disseny gràfic i codis son titularitat de Gaesa i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació publica, transformació o qualsevol altre activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pagines web ni fins i tot citant les fonts, excepte amb consentiment per escrit de Gaesa.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

Gaesa es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pagines web, i fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a alguns usuaris.
Gaesa no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pagines web de tercers a les que s’hi pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pagina web propietat de Gaesa. La presencia de “links” o enllaços en les pagines web de Gaesa tenen finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment , invitació o recomanació sobre els mateixos.