Benvinguts !

Tenim el plaer de presentar-vos la nova pàgina web de l’assessoria.

Hem dissenyat un format que, com podreu comprovar, prioritza la comoditat en la navegació, ja que s’ha estructurat a partir del tipus d’usuari que en fa la consulta. Creiem que aquesta és una característica innovadora que us permetrà d’arribar amb més rapidesa a la informació buscada.

També incorporem un blog (aquest és el primer document), que serà un mitja pel qual us farem arribar informació normativa, les nostres inquietuds i els nous serveis que anirem incorporant a la nostra cartera.

Volem que sigui un mitjà viu; per tant, agrairem els vostres comentaris per millorar aquesta finestra oberta al món i en el qual comencem ara la nostra trajectòria.

Tècnicament incorporem des del primer dia un espai privat per a la gestió de la LOPD, i en els propers mesos obrirem la web privada amb tots els serveis, on podreu consultar i operar amb qualsevol dels productes que ens teniu contractats, així com descarregar-vos els documents que us facin falta.

Us agraïm un cop més la confiança que dipositeu en aquest despatx. Per la nostra part estem compromesos en la millora contínua dels nostres serveis, que posem sempre a disposició vostra.

L’equip de Gaesa.